Een plek waar jongeren verder komen

Groeihuis heeft oog voor jongeren en jongvolwassenen. We zijn een kleinschalige zorgaanbieder van Jeugdhulp en hulp vanuit de WMO. Ons werkveld is met name de zorgregio Midden-IJssel/Oost-Veluwe, maar soms ook daarbuiten. Door de kleinschaligheid kunnen we persoonlijke en op maat gemaakte zorg bieden.

Woonplek met begeleiding

Groeihuis biedt een aantal woonplekken voor jonge mensen vanaf 16 jaar. Vanuit een eigen woonplek krijgen jongeren hulp in de groei naar zelfstandig wonen en leven.

Ambulante begeleiding

Groeihuis begeleidt jongeren bij verschillende hulpvragen, zoals bij het plannen en organiseren van taken, sociale relaties en geldzaken. Doel is om de zelfredzaamheid te bevorderen.

Jeugd- en gezinsprofessional

Als geregistreerd Jeugd- en gezinsprofessional ben ik in te huren op verschillende terreinen binnen de hulpverlening (Jeugdzorg en WMO), zoals (ambulante) begeleiding of zorgcoördinatie.

Weekendopvang en ambulante begeleiding in één

Groeihuis heeft een nauwe samenwerking met Shilo. We hebben beide brede ervaring in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen. Groeihuis in ambulante begeleidingstrajecten op weg naar (meer) zelfstandigheid, Shilo in respijtzorg door o.a. weekend- en vakantieopvang. Deze expertise bundelen we door jongeren een totaalpakket aan te bieden. 

Over Groeihuis

Groeihuis is een initiatief van Marieke Hesseling. Na jarenlang in verschillende rollen met jongeren gewerkt te hebben, begeleid ik nu vanuit Groeihuis jongeren in trajecten op weg naar (meer) zelfstandigheid.
Kijk rustig rond op deze site om hier meer over te ontdekken. Mocht je meer willen weten over wat Groeihuis voor jou kan betekenen, stuur dan een bericht of bel